Urządzenia i Akcesoria
Mini lemon curd tarts
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
48 pieces
Składniki
Sour cream pastry
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces200 g
-
sour cream120 g
Lemon curd filling
-
white sugar240 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs3
-
fresh berries of choice, to decorate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
6.1 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
422.3 kJ /
100.5 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
9.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon or lime butter
15 min
Speedy citrus layered cake
1 godz. 10 min
Caramel toffees
2 godz.
Raspberry chiffon cake
5 godz. 15 min
Magic chocolate sauce
10 min
Chocolate "feed a crowd" cake
1 godz.
Whole orange cake with spiced syrup
2 godz. 20 min
Steamed orange puddings with almond milk ice cream
29 godz. 30 min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 godz. 25 min
Sticky date pudding
1 godz. 30 min
Portuguese-style custard tarts
40 min
Fruit coulis
10 min