Urządzenia i Akcesoria
Mini lemon curd tarts
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
48 pieces
Składniki
Sour cream pastry
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces200 g
-
sour cream120 g
Lemon curd filling
-
white sugar240 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs3
-
fresh berries of choice, to decorate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
6.1 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
422.3 kJ /
100.5 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
9.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
Delicious lemon pudding
55 min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 godz. 5 min
ANZAC biscuits
40 min
Classic chocolate fudge
3 godz. 10 min
Pavlova towers
4 godz. 30 min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 godz. 5 min
Yoghurt with red berry coulis
13 godz. 20 min
Aussie damper
45 min
Lemonade scones
25 min
Sticky date pudding
1 godz. 30 min
Buttermilk scones
35 min