Urządzenia i Akcesoria
Mini lemon curd tarts
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
48 pieces
Składniki
Sour cream pastry
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces200 g
-
sour cream120 g
Lemon curd filling
-
white sugar240 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs3
-
fresh berries of choice, to decorate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
6.1 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
422.3 kJ /
100.5 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
9.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry jam
55 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Whole orange cake with spiced syrup
2 Std. 20 Min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 Std. 40 Min
Lemon or lime butter
15 Min
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min
Almond addiction
1 Std.
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min
Sweetened condensed milk
35 Min
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Buttermilk scones
35 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min