Urządzenia i Akcesoria
Fairy doll cake
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 portions
Składniki
Vanilla cake
-
unsalted butter cut into pieces and softened, plus extra for greasing200 g
-
plain flour680 g
-
white sugar540 g
-
baking powder2 tbsp
-
salt2 pinch
-
full cream milk500 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
eggs4
Buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)250 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened120 g
-
boiling water2 tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
Fondant
-
water40 g
-
gelatine powder3 tsp
-
glucose syrup100 g
-
glycerine (see Tips)15 g
-
icing sugar plus extra sifted for dusting and kneading (see Tips)620 g
-
natural food colouring of choice (see Tips)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
295.5 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
408041.8 kJ /
971.5 kcal
Tłuszcz
27.4 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
16.8 g
Węglowodany
172.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Freckle cake
26 godz. 40 min
Dark chocolate frosting
10 min
Buttercream icing
10 min
Chocolate "feed a crowd" cake
1 godz.
Marshmallow icing
7 godz. 40 min
Sherbet bags
4 godz. 20 min
Six-layer cake
5 godz. 45 min
Butterfly cakes
1 godz.
Choc-mint milk
15 min
Chocolate cupcakes
1 godz. 20 min
Too easy chocolate cake
50 min
Basic vanilla cupcakes
35 min