Urządzenia i Akcesoria
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
25 stuks
Składniki
-
verse jalapeñopeper ontpit en gehalveerd½
-
rode ui20 g
-
verse koriander enkel de bladeren4 takjes
-
gemalen komijn2 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder2 snuifjes
-
zout naar eigen smaak2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak2 snuifjes
-
limoensap (± 1 limoen)20 g
-
avocado-olie2 tl
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (1 cm)250 g
-
watermeloen (± ¼ watermeloen)800 - 1000 g
-
tabasco (opcjonalnie) om op te dienen2 - 3 druppels
-
avocado enkel het vruchtvlees, in blokjes (1 cm)½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
30.4 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
209 kJ /
49.7 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feesttafel
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Brak ocen
Bouillabaisse
Brak ocen
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 godz. 50 min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Brak ocen
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 godz. 50 min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Brak ocen
Tarte Tatin
2 godz.
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Brak ocen
Siciliaanse Garnalensalade
40 min
Vitello tonnato
13 godz.
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 godz. 20 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min