Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de arroz
- 400 g de fécula de maíz
- 300 g de fécula de tapioca
- Wartości odżywcze
- na 1000 gramos
- Kalorie
- 14610.5 kJ / 3492 kcal
- Białko
- 53.8 g
- Węglowodany
- 793.9 g
- Tłuszcz
- 16.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 25.6 g
- Sód
- 23 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
1 Std. 30 Min
Harina de arroz
5 dk
Harina sin gluten para panadería
10min
Pan brioche sin gluten
2h 50min
Bolillo sin gluten
2 Std.
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Bisquets sin gluten
1 Std. 30 Min
Chapati sin gluten
30min
Baguette sin gluten
2 Std.
Harina de almendras
30min
Pan alemán sin gluten
3hod.
Harina sin gluten para pastelería
10min