Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 100 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 100 g de chocolate amargo, en trozos
- 60 g de azúcar
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1000 g de agua
- cocoa en polvo, para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1222 kJ / 292 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Alfajores Argentinos
1h 10min
Helado de crema
1h 10min
Crema batida
10min
Galletas con chocolate y café
30min
Postre melba de duraznos
35min
Pastel de durazno y ciruela
1u.
Budín de limón
50min
Mousse de chocolate
1u.
Mousse de chocolate
30min
Crema batida rápida
5 Min
Brownies a la Mexicana
40min
Natilla
2h 30min