Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 100 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 100 g de chocolate amargo, en trozos
- 60 g de azúcar
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1000 g de agua
- cocoa en polvo, para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1222 kJ / 292 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Banana split en malteada
30min
Tarta de mousse de chocolate
12j 30 menit
Hot muffin
30min
Flan
2u. 45min
Budín de limón
50min
Brioche relleno de cerdo, acelgas, hinojo y queso
5h
Mousse de chocolate con leche
3hod.
Bollitos de albahaca y parmesano
2h 50min
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2 Std. 30 Min
Bombones rellenos de toffee
1 godz. 5 min
Helado cheesecake con fresas low carb
12 Std. 10 Min
Licuado para el sistema inmunológico
5 dk