Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa sablé
- 70 g de azúcar refinada
- 200 g de mantequilla sin sal
- 370 g de harina de trigo
- 1 huevo
- 1 pizca de sal
- 1 cdita de vainilla
Salsa de maracuyá
- 50 g de pulpa de maracuyá
- 30 g de azúcar refinada
- frijoles negros secos
Crema batida
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de azúcar glass
Crema de maracuyá
- 150 g de pulpa de maracuyá
- 2 huevos
- 4 yemas de huevo
- 80 g de azúcar
- 160 g de mantequilla sin sal
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 3105.9 kJ / 739.5 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 71.2 g
- Tłuszcz
- 47.4 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa blanca italiana
20 min
Sandwich helado de vainilla
14h
Tarta mediterránea de higos
1j 30 menit
Crema de maracuyá
10 min
Crème brûlée de café TM6
15min
Soufflé de maracuyá
35 Min
Merengue suizo
10 min
Merengue italiano
20 min
Samosa (empanadas vegetarianas)
1j 30 menit
Masa para pay
40 min
Salsa de fruta (coulis)
10 min
Alfajores
1j 30 menit