Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa sablé
- 70 g de azúcar refinada
- 200 g de mantequilla sin sal
- 370 g de harina de trigo
- 1 huevo
- 1 pizca de sal
- 1 cdita de vainilla
Salsa de maracuyá
- 50 g de pulpa de maracuyá
- 30 g de azúcar refinada
- frijoles negros secos
Crema batida
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de azúcar glass
Crema de maracuyá
- 150 g de pulpa de maracuyá
- 2 huevos
- 4 yemas de huevo
- 80 g de azúcar
- 160 g de mantequilla sin sal
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 3105.9 kJ / 739.5 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 71.2 g
- Tłuszcz
- 47.4 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de ricotta y frutos rojos
2h
Crema batida
10 Min
Alfajores
1h 30min
Pastel de tres leches
3h
Tarta de limón y merengue
2 godz. 30 min
Pay de limón
3 Std. 30 Min
Babarois de menta con chocolate
4 Std. 50 Min
Tartaletas de almendra y naranja
1h 50min
Masa sablé
10 Min
Merengue suizo
10 Min
Cheesecake de frutos rojos
2 godz. 30 min
Tarta de chocolate blanco con frambuesas
2h