Urządzenia i Akcesoria
Pasta fresca de espinacas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
1 porción
Składniki
-
100 g de hojas de espinaca fresca cocidas y bien escurridas
-
2 huevos
-
260 g de harina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
41 g
Kalorie
4624 kJ /
1101 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
203 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LOS SABORES DE ITALIA
57 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pan artesanal TM6
5 godz.
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3 godz. 10 min
Quiche vegetariana con espinacas y pimiento rojo
1 godz.
Baguette
3 godz. 45 min
Masa para pasta fresca
1 godz.
Hamburguesa veganas
45 min
Gnocchis de papa
50 min
Pasta fresca de betabel
25 min
Pasta fresca básica
25 min
Croquetas de coliflor
35 min
Panes al vapor
40 min
Ravioles de espinaca y requesón
40 min