Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa fermentada
- 250 g de harina
- 160 g de agua mineral
-
1
cucharadita rasa de levadura seca instantánea, (3 g)
lub 5 g de levadura prensada fresca
Pan
- 500 g de harina integral
- 340 g de agua
-
1
cdita de levadura seca instantánea, (3 g)
lub 5 g de levadura prensada fresca - 10 - 15 g de sal
- 2 cucharadas de linaza
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 4858 kJ / 1162 kcal
- Białko
- 36.53 g
- Węglowodany
- 241.62 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Błonnik
- 13.65 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de centeno con masa madre
2u. 50min
Pan pita
1u. 50min
Pan vegano de caja
1h 20 min
Pan integral
3 Std.
Pan blanco
1 Std. 40 Min
Pan integral de semillas
2u. 50min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1h
Pan rápido
1sa 35 dk
Pan pita
1 Std. 40 Min
Pan de maíz (Broa)
2h 20 min
Pan pita
1u. 50min
Pan integral con harina multicereales
3 godz. 50 min