Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de anacardos crudos
- 250 g de pimientos de Padrón
- 120 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de levadura nutricional (opcjonalnie)
- ½ cucharadita de cebolla en polvo
- 1 pellizco de sal
- 10 g de zumo de limón
- 25 g de agua
- 1 diente de ajo
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 9169 kJ / 2192 kcal
- Białko
- 49.2 g
- Węglowodany
- 192.9 g
- Tłuszcz
- 162.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 26.3 g
- Błonnik
- 70.3 g
- Sód
- 2543.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Alioli de anacardos
5 Std. 10 Min
Curry vegano de berenjenas
50min
Pimiento rojo y cebolla caramelizados con papardelle de calabacín y tirabeques
1óra
Pan plano de patata y romero
1óra
Revuelto de remolacha con queso feta
15 min
Colines cristal al aceite de oliva
4 godz.
Pizza de cúrcuma con flores de calabacín y anchoas
2 Std. 15 Min
Conserva de tomates asados y miel
45 min
Aceite de oliva al tomillo y vinagre de frambuesas
504h
Hummus de judías blancas con pimientos
30min
Paté de remolacha y anacardos
10 min
Hummus de coliflor rehogada con champiñones y beicon
30min