Wersje kompatybilne
Tallarines de jitomate con espinacas y ricotta
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 1 pizca de sal
- 400 g de pasta fresca de tomate, en tallarines
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 40 g de mantequilla
- 170 g hojas de espinaca fresca
- 250 g de queso ricotta
- 100 g de crema
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1860 kJ / 443 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz blanco con verduras
40min
Frijoles de la olla
2u.
Pasta con camarones
35min
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Pasta de jitomate y chorizo
25min
Frijoles negros
14 Std.
Arroz blanco con verduras
40min
Pescado y papas en salsa de jitomate
50min
Pasta fresca de ajo y perejil
30min
Pasta a la boloñesa de hongos
20min
Panqué de elote al Varoma
2h 20 min
Fideos con chorizo
30min