Wersje kompatybilne
Tallarines de jitomate con espinacas y ricotta
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 1 pizca de sal
- 400 g de pasta fresca de tomate, en tallarines
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 40 g de mantequilla
- 170 g hojas de espinaca fresca
- 250 g de queso ricotta
- 100 g de crema
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1860 kJ / 443 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz al cilantro
35 Min
Papas con chorizo
40min
Fetuccine con hongos
1h
Spaghetti alla putanesca
40min
Sopa de frijol bayo con cilantro
30min
Pasta con pollo, champiñones y ejotes
40min
Tacos de pollo
30min
Ravioles a la napolitana
50min
Monstruos de puré de papa
2h 5min
Enchiladas de carne
30min
Mole pobre
1h 40min
Lasaña de ricotta, menta y calabacitas
2h