Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de aceitunas negras deshuesadas
- 1 diente de ajo
- 6 filetes de anchoa en aceite, escurridos
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de jugo de limón verde, recién exprimido
- ½ cucharadita de sal
- pimienta negra molida, al gusto
- 150 g de queso de cabra, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 919 kJ / 219 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 19 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de jitomate
30 min
Tacos de lechuga Hunan
35 min
Pesto de jitomate
10min
Torta de elote con rajas
1h
Tabule
30 min
Aguachile de pepino y palmitos
15 Min
Tapenade rústico
10min
Aderezo de mostaza y vinagre balsámico
5min
Risotto con parmesano
30 min
Dip de alcachofa y espinaca
30 min
Mermelada de cebolla
1 godz. 45 min
Dip de espinaca y alcachofa
20 min