Urządzenia i Akcesoria
香菇牛肉丸
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
30 块(pc)
Składniki
-
牛肉 ,无筋,切丁(2公分),半冷冻500 克
-
冰水135 克
-
青葱 ,切葱花10 克
-
新鲜姜10 克
-
干香菇 ,浸软,去蒂,切半3 - 4 朵
-
酱青10 克
-
糖10 克
-
玉米粉 (淀粉)35 克
-
盐2 茶匙
-
鱼露 (opcjonalnie)1 汤匙
-
水1500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块(pc)
Sód
187 mg
Białko
3 g
Kalorie
123 kJ /
29 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
火锅乐
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy