香菇牛肉丸

香菇牛肉丸

3.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
30 块(pc)

Składniki

  • 牛肉 ,无筋,切丁(2公分),半冷冻
    500 克
  • 冰水
    135 克
  • 青葱 ,切葱花
    10 克
  • 新鲜姜
    10 克
  • 干香菇 ,浸软,去蒂,切半
    3 - 4 朵
  • 酱青
    10 克
  • 10 克
  • 玉米粉 (淀粉)
    35 克
  • 2 茶匙
  • 鱼露 (opcjonalnie)
    1 汤匙
  • 1500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 块(pc)

Sód 187 mg
Białko 3 g
Kalorie 123 kJ / 29 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...