豆腐猪肉包菜卷

豆腐猪肉包菜卷

4.0 5 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 个

Składniki

  • 洋葱 切块,约3厘米
    60 克
  • 猪肉肉糜
    350 克
  • 1 颗
  • 嫩豆腐 或其他蔬菜(例: 菇类, 胡萝卜...)切碎
    75 克
  • 木薯粉
    2 茶匙
  • ¾ 茶匙
  • 白胡椒粉 适量
  • 1250 克
  • 包菜 (取大叶)
    8 片
  • 芹菜 (opcjonalnie) 只取茎
    1 把
  • 蚝油
    10 克
  • 麻油
    ½ 茶匙
  • 酱油
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    少许

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 143.6 mg
Białko 13.2 g
Kalorie 637.3 kJ / 152.5 kcal
Tłuszcz 9.7 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 68.3 g
Węglowodany 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...