Urządzenia i Akcesoria
星洲炒米粉
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
油1 汤匙
-
姜 切丝10 克
-
洋葱 切丝40 克
-
红咖喱酱2 汤匙
-
姜黄粉1 茶匙
-
鱼露2 汤匙
-
糖2 茶匙
-
鸡高汤300 克
-
盐½ 茶匙
-
蛋 打成蛋液2 颗
-
甜椒 切丝80 克
-
青椒 切丝20 克
-
新鲜黄豆芽 洗净去根部80 克
-
米粉 洗净,剪成2段200 克
-
叉烧肉 切条50 克
-
虾仁 洗净,去肠泥8 - 10 个
-
新鲜辣椒 去籽切丝1 根
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
19.935 g
Kalorie
2240 kJ /
535 kcal
Tłuszcz
17.306 g
Błonnik
5.773 g
Węglowodany
76.21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny