Urządzenia i Akcesoria
海南鸡饭
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
3 人份
Składniki
-
鸡 选择略肥的清远鸡,1个1200 克
-
海盐2 茶匙
-
油20 克
-
姜3 片
-
蒜头 压扁4 瓣
-
新鲜香茅 切约5厘米段,压扁4 根
-
青柠叶5 片
-
水 蒸煮用900 克
-
泰国香米 淘洗干净,沥干180 克
-
番茄 切片½ 个
-
新鲜香菜 洗净,去根1 支
-
黄瓜 切片30 克
-
印尼甜酱油 依据个人口味调整适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
54.8 g
Kalorie
2794 kJ /
668 kcal
Tłuszcz
29.9 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
44.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食遍亚洲
10 Przepisów
Chiny
Chiny