sous-vide慢煮鸡胸肉

sous-vide慢煮鸡胸肉

4.4 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 人份

Składniki

  • 去皮鸡胸肉排 (每个180-200克,2-3厘米厚)
    4 块
  • 白葡萄酒
    10 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 橄榄油
    10 克
  • 1 小撮
  • (大约),确保袋子被水完全覆盖
    1200 克
  • 柠檬汁
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 90.8 mg
Białko 32.3 g
Kalorie 585.8 kJ / 140.3 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...