Urządzenia i Akcesoria
萝卜糕
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz. 50 min
30 片
Składniki
-
小麦淀粉55 克
-
玉米淀粉 选择鹰粟粉55 克
-
粘米粉130 克
-
细砂糖20 克
-
水 含蒸煮用水1750 克
-
油30 克
-
腊肉 切小丁20 克
-
港式腊肠 切小丁20 克
-
干的虾米30 克
-
白萝卜 切丝500 克
-
葱 切葱花20 克
-
XO酱 适量,蘸取食用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
1.1 g
Kalorie
227 kJ /
54 kcal
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny