Urządzenia i Akcesoria
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 16 godz. 50 min
6 porties
Składniki
-
lamsstoofvlees, ontbeend vet verwijderd, in blokjes (3 cm)500 g
-
gemalen gember1 el
-
komijnzaad1 tl
-
water760 g
-
Madras currypasta50 g
-
zout1 tl
-
gedroogde kikkererwten150 g
-
water om te weken
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
droge rode linzen70 g
-
boerenkool in kleine stukken (2-3 cm)60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
559.2 mg
Białko
23.5 g
Kalorie
1847.2 kJ /
441.5 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
29.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Comfort Food
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15 min
Spaanse brunch
1 godz. 15 min
Duitse brunch
1 godz. 15 min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 godz. 30 min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 godz. 30 min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 godz.
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 godz. 30 min
Sous-vide miso aubergine
2 godz. 45 min
Coconut Dream
10 min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 godz. 5 min