Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie

Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie

3.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 stuks

Składniki

  • parmezaankaas , in stukken (3 cm)
    20 g
  • bladspinazie , in diepgevroren blokjes
    140 g
  • kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)
    500 g
  • zout
    1 tl
  • ei , geklopt
    1
  • paneermeel
    50 g
  • extra vergine olijfolie
    30 - 50 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 stuk

Kalorie 1230 kJ / 294 kcal
Białko 36 g
Węglowodany 10.7 g
Tłuszcz 12.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...