Urządzenia i Akcesoria
Kip-miso stoofpot
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porties
Składniki
-
sjalotten gehalveerd50 g
-
babywortelen in stukken50 g
-
selder in stukken50 g
-
teentjes knoflook2
-
verse rode chilipepers zaadjes verwijderd, in stukken1 - 2
-
olijfolie30 g
-
water800 g
-
misopasta50 g
-
vers citroengras2 takjes
-
sjalotten50 g
-
babywortelen14 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
kippenboutjes, met vel (± 800 g)4
-
zout1 tl
-
rapen gehalveerd60 g
-
mini radijzen gehalveerd60 g
-
verse koriander½ bos
-
stokbrood8 sneetjes
-
limoen in partjes1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1402.8 mg
Białko
37.5 g
Kalorie
2674.5 kJ /
639.2 kcal
Tłuszcz
41.1 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
30.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Comfort Food
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Brak ocen
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Brak ocen
Glutenvrije gevulde pepers
Brak ocen
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 godz.
Chilli con carne
35 min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 godz. 50 min
Sous-vide miso aubergine
2 godz. 45 min
Runderpastei met bier
1 godz. 40 min
Kip katsu curry met rijst
1 godz. 40 min
Rundvlees Stroganoff
1 godz.
Kruidenvinaigrette
Brak ocen
Worst met erwtenrisotto
30 min