Urządzenia i Akcesoria
Pastasalade met forel en groenten
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 porties
Składniki
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
sinaasappelsap vers geperst100 g
-
zout1 ½ tl
-
400 g zalmfilet, vers, ontveldforel filet, vers, zonder vel400 g
-
bevroren doperwten200 g
-
korte gedroogde pasta (bijv. mezze penne rigate), 10 minuten kooktijd240 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
teentje knoflook1
-
kappertjes, gezouten afgespoeld30 g
-
olijven, zwart80 g
-
kerstomaten in helften of kwarten gesneden350 g
-
gemalen zwarte peper (opcjonalnie)1 snuifje
-
citroensap (opcjonalnie)10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
21 g
Kalorie
1497 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 godz. 10 min
Spek en fontina gerolde pizza
Brak ocen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 godz.
Minestrone
45 min
Mediterrane kippenpastei
50 min
Steak Stroganoff
45 min
Gnocchi Tricolore
35 min
Krokante olijven
1 godz. 30 min
Fideuá van groenten
40 min
Kip met amandelen
25 min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 min