Kippenborstfilet met topping van courgette

Kippenborstfilet met topping van courgette

4.3 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porties

Składniki

  • uien in stukken
    50 g
  • wortelen in stukken (2-3 cm)
    100 g
  • courgettes in schijfjes
    300 g
  • extra vergine olijfolie
    50 g
  • kippenfilets horizontaal doorgesneden
    400 g
  • water
    500 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 25 g
Kalorie 1004 kJ / 240 kcal
Tłuszcz 13.9 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...