Urządzenia i Akcesoria
Kippenborstfilet met topping van courgette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken (2-3 cm)100 g
-
courgettes in schijfjes300 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
kippenfilets horizontaal doorgesneden400 g
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
25 g
Kalorie
1004 kJ /
240 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus op gevogelte
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40 min
Scampi cajun citroen pasta
30 min
Tarbot met salsasaus
Brak ocen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Groenten-aardappelsalade met kip
1 godz. 15 min
Runderragout met aardappelen
1 godz. 10 min
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Brak ocen
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Stoofvlees
3 godz. 10 min
Gestoomde broodjes
2 godz. 10 min