Urządzenia i Akcesoria
Kippenborstfilet met topping van courgette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken (2-3 cm)100 g
-
courgettes in schijfjes300 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
kippenfilets horizontaal doorgesneden400 g
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
25 g
Kalorie
1004 kJ /
240 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus op gevogelte
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Bloemkoolrijst poke bowl
Brak ocen
Griekse salade met gestoomde kip
Brak ocen
Franse brunch
Brak ocen
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Brak ocen
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Ovenschotel met kip en spek
1 godz. 10 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Kip met romige groenten saus
50 min
Kipfilets pizzaiola
55 min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min