Urządzenia i Akcesoria
Espresso caramel sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
360 g
Składniki
-
white sugar250 g
-
brewed espresso coffee cooled100 g
-
lemon juice (see Tips)1 tsp
-
cold butter in one piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
water1000 g
-
white vinegar1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 360 g
Sód
109.5 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
6878.1 kJ /
1643.9 kcal
Tłuszcz
72.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
45.4 g
Węglowodany
255.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème pâtissière
15 min
Candied Strawberries
Brak ocen
Barbecued pork ribs
28 godz. 10 min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Orange Creamsicle Whip
10 min
Mini chocolate cakes
50 min
Lemon meringue tarts
25 godz. 30 min
Choux pastry
1 godz.
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Lemon curd
20 min
Maple pecan ice cream
26 godz. 30 min
Almond biscotti
1 godz. 10 min