Urządzenia i Akcesoria
Espresso caramel sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
360 g
Składniki
-
white sugar250 g
-
brewed espresso coffee cooled100 g
-
lemon juice (see Tips)1 tsp
-
cold butter in one piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
water1000 g
-
white vinegar1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 360 g
Sód
109.5 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
6878.1 kJ /
1643.9 kcal
Tłuszcz
72.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
45.4 g
Węglowodany
255.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Whipped Feta
35 min
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4 godz. 15 min
Naan bread
2 godz. 40 min
Vanilla bean marshmallows
2 godz. 15 min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 godz. 15 min
Caramel sauce
1 godz. 30 min
Runny custard
15 min
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26 godz. 30 min
"To die for" mini pavlovas
2 godz. 40 min
Salted caramel sauce
40 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min
Cream cheese frosting
5 min