Espresso caramel sauce
TM6

Espresso caramel sauce

4.5 (13 ocen)

Składniki

  • 250 g white sugar
  • 100 g brewed espresso coffee, cooled
  • 1 tsp lemon juice (see Tips)
  • 30 g cold butter,in one piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)
  • 130 g pouring (whipping) cream
  • 1000 g water
  • 1 tbsp white vinegar

Wartości odżywcze
na 360 g
Kalorie
6878.1 kJ / 1643.9 kcal
Białko
3.1 g
Węglowodany
255.7 g
Tłuszcz
72.6 g
Tłuszcz nasycony
45.4 g
Błonnik
0 g
Sód
109.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy