Urządzenia i Akcesoria
Migas with Padrón Peppers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
12 portions
Składniki
-
water70 g
-
stale bread rolls cut in pieces (4-5 cm)500 g
-
olive oil100 g
-
garlic cloves8
-
pancetta cubed120 g
-
pimiento de Padrón (Padron peppers)100 g
-
chorizo sliced (5 mm)200 g
-
hot paprika1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
727.5 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
1114 kJ /
266 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional Austrian Beef Goulash
4 godz.
Veal Pilaf
1 godz. 25 min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1 godz. 25 min
Tiramisu maritozzi
11 godz.
Quiche Lorraine
45 min
Gazpacho; Patatas Bravas with Aioli; Churros with Chocolate Coconut Ganache
2 godz. 20 min
Chilli Lime Sauce
5 min
Sous-vide Ossobuco
12 godz. 40 min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5 godz. 15 min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min