Urządzenia i Akcesoria
Migas with Padrón Peppers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
12 portions
Składniki
-
water70 g
-
stale bread rolls cut in pieces (4-5 cm)500 g
-
olive oil100 g
-
garlic cloves8
-
pancetta cubed120 g
-
pimiento de Padrón (Padron peppers)100 g
-
chorizo sliced (5 mm)200 g
-
hot paprika1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
727.5 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
1114 kJ /
266 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Bread Rolls with Chorizo
Pas d’évaluation
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
1h
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1h
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Fish and Avocado Loaf
2h
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1h
Liver Cake
1h 50min
Refreshing Hibiscus Lemonade Slushie
2h 30min
Karpatka
10h
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min