Callos

1.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • olive oil
    50 g
  • red onions quartered
    150 g
  • leeks
    50 g
  • red peppers deseeded and cut in pieces (3 cm)
    50 g
  • green peppers deseeded and cut in pieces (3 cm)
    100 g
  • garlic cloves
    4
  • paprika
    1 tsp
  • tomatoes, canned chopped
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • tripe, cooked cut in strips (1 cm)
    600 g
  • water
    330 g
  • chicken stock paste
    1 tbsp
  • white chickpeas, canned (washed and drained)
    200 g
  • chorizo sliced (1 cm)
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 23.8 g
Kalorie 1641.5 kJ / 392.3 kcal
Tłuszcz 25.8 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 16.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...