Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
plum tomatoes ripe, cut into halves1000 g
-
green peppers50 g
-
onions40 g
-
cucumber partially peeled70 g
-
garlic clove1
-
vinegar30 g
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil50 - 100 g
-
ice cubes8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
616 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Avocado with egg and salmon tartare
45 Min
Salmon tartare
10 Min
Peruvian Ceviche
1 Std. 15 Min
Duck foie gras
24 Std.
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Natillas
1 Std.
Salmorejo
10 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 Min
Salmorejo
2 Std. 10 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min