Urządzenia i Akcesoria
Salmorejo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil150 g
-
eggs hard-boiled4
-
Serrano ham cut in pieces100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
tomatoes, ripe cut in pieces1000 g
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs white (from the day before)150 g
-
vinegar30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1074.3 mg
Białko
13.6 g
Kalorie
1799.2 kJ /
430 kcal
Tłuszcz
30.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Salmorejo
30 min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
6 godz. 5 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 godz. 40 min
Gluten-free focaccia bread
1 godz.
Soy bolognese
40 min
Salmorejo
2 godz. 10 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Tamales Verdes
2 godz. 55 min