Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
plum tomatoes ripe, halved (see tip)1000 g
-
green peppers cut in pieces50 g
-
onions quartered40 g
-
cucumber partially peeled, cut in pieces70 g
-
garlic clove1
-
vinegar30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil to taste50 - 100 g
-
ice cubes8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
397.6 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
620.2 kJ /
148.2 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Vegetable and Seaweed Tartare
45 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Pea Gazpacho
4 Std. 15 Min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Salmon Tartare
25 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 Std. 15 Min
Spinach and Cheese Soufflés
35 Min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 Min