![Pere a Cottura Lenta con salsa al cioccolato Pere a Cottura Lenta con salsa al cioccolato](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b86aab5c-53c1-4bc7-9b67-45557b062867/Derivates/a290fa58-b97b-4d89-a9a8-2783abde51f9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 pere Williams (700 g circa) intere, sbucciate
- 700 g di acqua
- 300 g di Rum al cocco
- 20 g di cocco disidratato grattugiato
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 100 g di latte intero
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1815 kJ / 433.8 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 42.1 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Sód
- 24.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spalla di manzo a Cottura Lenta con salsa al vino
53 Std.
Castagne alla valdostana
13h 10 min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 godz.
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4小时 30 分钟
Pere sottovuoto alla cannella
2hod. 5min
Mele a Cottura Lenta con crumble di frutta secca
2 Std. 30 Min
Pere insaporite (200 g)
15 分钟
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50min
Verdure miste insaporite per zuppe e stufati
25 dk
Zabaione (TM6)
15 分钟
Caramello liquido
35min
Carote insaporite (200 g)
20 分钟