Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 pere Williams (700 g circa) intere, sbucciate
- 700 g di acqua
- 300 g di Rum al cocco
- 20 g di cocco disidratato grattugiato
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 100 g di latte intero
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1815 kJ / 433.8 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 42.1 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Sód
- 24.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verdure miste insaporite per zuppe e stufati
25 Min
Tiramisù allo zabaione
7 godz.
Verdure al vapore con salsa al curry
1h 10min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min
Peperonata sottovuoto
1 Std.
Filetto di agnello ripieno sottovuoto con contorno di agretti
3 Std. 45 Min
Mele a Cottura Lenta con crumble di frutta secca
2h 30 min
Guancia di maiale sottovuoto
8 godz. 30 min
Spezzatino di guancia e ceci
3 Std. 50 Min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2h 30 min
Crauti
96 godz.
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 godz.