Urządzenia i Akcesoria
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 pieces
Składniki
Buchteln
-
milk220 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
caster sugar30 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
unsalted butter softened, cut into pieces180 g
-
baker's flour plus extra to dust330 g
-
egg yolks2
-
sea salt1 pinch
-
lemon zest only, no white pith1
-
oil to grease
-
jam (approx. 200 g - see Tips)12 tbsp
Vanilla custard
-
milk250 g
-
pouring (whipping) cream250 g
-
egg yolks4
-
rum to taste1 - 2 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cornflour20 g
-
caster sugar50 g
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
50.1 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
1859.1 kJ /
444.3 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Węglowodany
49.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mocha and hazelnut ice cream with toasted marshmallows
18 godz. 30 min
Croquembouche
Brak ocen
Rhubarb, orange and almond Cake
1 godz. 30 min
Spicy Honey
10 min
Italian sandwich Rolls
2 godz. 45 min
Double Vanilla Ice Cream
12 godz.
Souffle pancakes with berries
40 min
Spinach and lemon cake
3 godz. 45 min
Sable choux with lime ganache
26 godz.
Crème pâtissière
15 min
Chocolate sourdough pudding
1 godz. 30 min
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1 godz. 15 min