Urządzenia i Akcesoria
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 pieces
Składniki
Buchteln
-
milk220 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
caster sugar30 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
unsalted butter softened, cut into pieces180 g
-
baker's flour plus extra to dust330 g
-
egg yolks2
-
sea salt1 pinch
-
lemon zest only, no white pith1
-
oil to grease
-
jam (approx. 200 g - see Tips)12 tbsp
Vanilla custard
-
milk250 g
-
pouring (whipping) cream250 g
-
egg yolks4
-
rum to taste1 - 2 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cornflour20 g
-
caster sugar50 g
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
50.1 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
1859.1 kJ /
444.3 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Węglowodany
49.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 godz. 5 min
Salted caramel and chocolate cake
1 godz. 45 min
Custard
10 min
Chocolate Basque cheesecake
2 godz.
Chocolate custard
1 godz. 20 min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1 godz. 25 min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min
Jam and coconut tarts
1 godz. 10 min
No-bake mango cheesecake
24 godz. 20 min
Basic cheesecake
10 godz.
Classic Polish 'tort'
2 godz. 25 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min