![Sandwich al cetriolo Sandwich al cetriolo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/928fee462dcd31f342f2b22bbd93dd47/Derivates/15af71bf6ac1a6dd1f45b4fb8f98a2a8e4a11c69.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pane bianco per tramezzini
- 150 g di acqua
- 100 g di latte
- 15 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 50 g di burro morbido, a pezzi + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Burro aromatizzato
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 1 cucchiaino di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 130 g di burro morbido, a pezzi
Terminare la preparazione
- 180 g di cetriolo a fettine sottili
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2252.2 kJ / 538.3 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 68.2 g
- Tłuszcz
- 26.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.2 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 507.7 mg
Alternatywne przepisy
Pinsa romana alla carbonara
4小时
Focaccia alle cipolle
2h 40min
Focaccia cipolle e zucca
2 Std.
Piadina romagnola
15 min
Focaccia a bastone
5 Std.
Lingue croccanti
45 min
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24 Std.
Grissini al sesamo
2h 30min
Pizzette rosse
4小时
Foccaccia croccante stracchino e squacquerone
2 Std.
Focaccia
6 Std.
Piadina (vegan)
45 min