
Urządzenia i Akcesoria
Cioccolata calda zucca e crème brûlée
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 tazze
Składniki
-
di cioccolato bianco a pezzi80 g
-
di zucchero a velo40 g
-
di latte intero250 g
-
di panna (min. 30% di grassi)60 g
-
di polpa di zucca cotta80 g
-
di aroma di vaniglia (crème brûlée)10 g
-
di amido di mais (maizena)30 g
-
zucchero di canna a piacere
Wartości odżywcze na 1 tazza
Kalorie
559.5 kcal /
2340.5 kJ
Białko
9.1 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
77.4 g
Błonnik
113.3 g
Tłuszcz nasycony
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Novembre delizioso
5 Przepisów
Włochy
Włochy