
Urządzenia i Akcesoria
Pane senza glutine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
10 fette
Składniki
-
80 g di grano saraceno
-
1 cucchiaino di zucchero di canna
-
1490 g di acqua
-
25 g di lievito di birra fresco
-
250 g di farina senza glutine
-
1 cucchiaino di sale
-
15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
1 cucchiaio di semi di sesamo
-
30 g di succo di limone
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
138 kcal /
577 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
2.5 g
Węglowodany
26.1 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Profumo di pane
8 Przepisów
Włochy
Włochy