Pane senza glutine

Pane senza glutine

4.3 46 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
10 fette

Składniki

  • di grano saraceno
    80 g
  • di acqua
    1490 g
  • di zucchero di canna
    1 cucchiaino
  • di lievito di birra fresco
    25 g
  • di farina senza glutine
    250 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    15 g
  • di semi di sesamo
    1 cucchiaio
  • di succo di limone
    30 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 138 kcal / 577 kJ
Białko 2.1 g
Tłuszcz 2.5 g
Węglowodany 26.1 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...