Pane senza glutine

Pane senza glutine

4.3 46 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
10 fette

Składniki

  • 80 g di grano saraceno
  • 1 cucchiaino di zucchero di canna
  • 1490 g di acqua
  • 25 g di lievito di birra fresco
  • 250 g di farina senza glutine
  • 1 cucchiaino di sale
  • 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaio di semi di sesamo
  • 30 g di succo di limone

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 138 kcal / 577 kJ
Białko 2.1 g
Tłuszcz 2.5 g
Węglowodany 26.1 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...