
Urządzenia i Akcesoria
Pane senza glutine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
10 fette
Składniki
-
di grano saraceno80 g
-
di acqua1490 g
-
di zucchero di canna1 cucchiaino
-
di lievito di birra fresco25 g
-
di farina senza glutine250 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di olio extravergine di oliva + q.b.15 g
-
di semi di sesamo1 cucchiaio
-
di succo di limone30 g
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
138 kcal /
577 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
2.5 g
Węglowodany
26.1 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Profumo di pane
8 Przepisów
Włochy
Włochy