
Urządzenia i Akcesoria
Saucisses doigts d'Halloween
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
18 morceaux
Składniki
-
de beurre en morceaux (± 2 cm), congelé250 g
-
de farine de blé et un peu plus pour travailler la pâte250 g
-
d'eau froide110 g
-
de sel½ c. à café
-
de saucisses chipolata (± 20 g chacune, 8 cm de long)400 g
-
oeuf battu1
-
olives noires, dénoyautées coupées en 29
-
de ketchup pour servir150 g
Wartości odżywcze na 1 morceau
Kalorie
227.6 kcal /
952.2 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
17.4 g
Węglowodany
13.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Sód
321.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Halloween
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks