Saucisses doigts d'Halloween

Saucisses doigts d'Halloween

5.0 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
18 morceaux

Składniki

  • de beurre en morceaux (± 2 cm), congelé
    250 g
  • de farine de blé et un peu plus pour travailler la pâte
    250 g
  • d'eau froide
    110 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de saucisses chipolata (± 20 g chacune, 8 cm de long)
    400 g
    400 g de saucisses à hot-dog, (± 50 g chacune), en morceaux de 8 cm
  • oeuf battu
    1
  • olives noires, dénoyautées coupées en 2
    9
  • de ketchup pour servir
    150 g

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 227.6 kcal / 952.2 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 17.4 g
Węglowodany 13.2 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Sód 321.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...