Coulant aux chocolats noir et au lait, insert au chocolat blanc

Coulant aux chocolats noir et au lait, insert au chocolat blanc

4.7 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 portions

Składniki

La crème au chocolat blanc
  • 90 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
  • 70 g de crème fraîche
Le gâteau au chocolat noir
  • 110 g de beurre coupé en morceaux et un peu pour les ramequins
  • 65 g de farine de blé et un peu pour les ramequins
  • 100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 50 g de chocolat au lait détaillé en morceaux
  • 3 œufs
  • 50 g de sucre en poudre
  • 20 g de sucre glace

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 788.5 kcal / 3283.8 kJ
Białko 11.5 g
Tłuszcz 53.3 g
Węglowodany 64 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 33.5 g
Sód 83.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...