肉桂坚果蛋糕片(产后)

肉桂坚果蛋糕片(产后)

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
24 人份

Składniki

  • 天然椰子油 ,涂抹用
  • 大杏仁,生 ,熟的或烘烤过的
    150 克
  • 生腰果 ,熟的或烘烤过的
    150 克
  • 去核甜枣
    160 克
  • 蔓越莓干
    40 克
  • 天然椰子油 ,融化的
    40 克
  • 花生酱
    65 克
  • 蜂蜜 见要诀
    60 克
  • 澳洲红豆,烤熟,切碎 见要诀
    1 茶匙
  • 肉桂粉
    1 茶匙
  • 海盐 见要诀
    ½ 茶匙
  • 黑巧克力
    150 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 42.1 mg
Białko 3.7 g
Kalorie 713.2 kJ / 170.5 kcal
Tłuszcz 11.6 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 15.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...