Urządzenia i Akcesoria
肉桂坚果蛋糕片(产后)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
24 人份
Składniki
-
天然椰子油 ,涂抹用
-
大杏仁,生 ,熟的或烘烤过的150 克
-
生腰果 ,熟的或烘烤过的150 克
-
去核甜枣160 克
-
蔓越莓干40 克
-
天然椰子油 ,融化的40 克
-
花生酱65 克
-
蜂蜜 见要诀60 克
-
澳洲红豆,烤熟,切碎 见要诀1 茶匙
-
肉桂粉1 茶匙
-
海盐 见要诀½ 茶匙
-
黑巧克力150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
42.1 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
713.2 kJ /
170.5 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
15.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新手妈妈营养餐
14 Przepisów
Chiny
Chiny