Urządzenia i Akcesoria
药材酒蒸鸡
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz.
2 人份
Składniki
-
甘榜鸡 (走地鸡),去皮,带骨,切块 (3公分)400 克
-
热水120 克
-
当归片4 片
-
水1600 克
-
药材酒100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
177 mg
Białko
41 g
Kalorie
1681 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
滋补月子餐
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy