覆盆子冻糕(产后)

覆盆子冻糕(产后)

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • 椰奶 见要诀
    270 克
  • 白色奇亚籽
    40 克
  • 香蕉 ,切小块
    90 克
  • 覆盆子
    200 克
  • 椰子酸奶 装饰用
  • 覆盆子 装饰用
  • 食用花 装饰用(见要诀)
  • 纯枫糖浆 装饰用(可省略)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 11.1 mg
Białko 4.2 g
Kalorie 952.3 kJ / 227.6 kcal
Tłuszcz 12.9 g
Błonnik 7.3 g
Tłuszcz nasycony 9.7 g
Węglowodany 18.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...