Urządzenia i Akcesoria
覆盆子冻糕(产后)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
椰奶 见要诀270 克
-
白色奇亚籽40 克
-
香蕉 ,切小块90 克
-
覆盆子200 克
-
椰子酸奶 装饰用
-
覆盆子 装饰用
-
食用花 装饰用(见要诀)
-
纯枫糖浆 装饰用(可省略)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
11.1 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
952.3 kJ /
227.6 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
18.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新手妈妈营养餐
14 Przepisów
Chiny
Chiny