鹅肝冻配蘑菇

鹅肝冻配蘑菇

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz.
6 人份

Składniki

鹅肝
  • 160 克
  • 鸡高汤
    160 克
  • 琼脂
    5 克
  • 鹅肝 去筋,切小块
    180 克
蘑菇
  • 蒜头
    2 个
  • 蘑菇 切小块
    100 克
  • 新鲜香菇 切小块
    100 克
  • 橄榄油
    10 克
  • 黄油
    10 克
  • 10 克
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
装盘
  • 新鲜松露 切片,装饰用
  • 松露油 装饰用

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 3247.1 mg
Białko 7.1 g
Kalorie 555.8 kJ / 132.8 kcal
Tłuszcz 7.3 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 8.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie