Urządzenia i Akcesoria
番茄玉米冷汤
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 人份
Składniki
-
新鲜玉米粒 (约 4 颗玉米棒子)(参见提示),加上额外的装饰400 克
-
黄番茄 一切二250 克
-
蒜头1 - 2 瓣
-
墨西哥辣椒 一切二1 - 2 颗
-
洋葱 切大块140 克
-
青柠 取肉1 颗
-
醋30 克
-
特级初榨橄榄油100 克
-
盐 约1-1½茶匙5 - 7 克
-
黑胡椒粉 约½茶匙1 克
-
冰块200 克
-
车达乳酪 (opcjonalnie) 切碎,装饰用50 克
-
新鲜香菜叶 装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
561 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
1093.9 kJ /
261.5 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
夏季开胃菜
5 Przepisów
Chiny
Chiny