甜菜根浓汤配吐司

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 紫洋葱 一切二,切5-6毫米片
    250 克
  • 黄油 切小块
    20 克
  • 红糖
    50 克
  • 意大利黑醋
    20 克
  • 1 - 2 小撮
  • 紫洋葱 切小块
    50 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 橄榄油
    25 克
  • 甜菜根 熟的,去皮,切块
    500 克
  • 350 - 400 克
  • 干燥百里香
    1 - 2 小撮
  • 法式长棍面包
    4 片(薄片)
    4 片(薄片) 面包
  • 蓝纹奶酪 切小块
    60 - 80 克
  • 稀奶油
    100 克
  • 柠檬汁
    10 克
  • 碎核桃仁
    1 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 1554.1 mg
Białko 32.3 g
Kalorie 6813.8 kJ / 1628.5 kcal
Tłuszcz 102.5 g
Błonnik 20.6 g
Tłuszcz nasycony 48.6 g
Węglowodany 156.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...