Urządzenia i Akcesoria
蔬菜馅饼配哈罗米奶酪
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
面粉220 克
-
橄榄油35 克
-
水125 克
-
盐2 - 3 克
-
白砂糖1 小撮
-
红菜头 去皮,切成能放入进料口宽度100 克
-
绿节瓜 切成能放入进料口的宽度75 克
-
黄节瓜 切成能放入进料口的宽度75 克
-
胡萝卜 去皮,切成能放入进料口的宽度100 克
-
红薯 去皮,切成能放入进料口的宽度100 克
-
蒜头2 瓣
-
红甜椒 切片150 克
-
法式酸奶油150 克
-
150 克 菲达奶酪(feta cheese)哈罗米奶酪150 克
-
核桃仁碎 装饰用50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
538.4 mg
Białko
16.4 g
Kalorie
2208.8 kJ /
527.9 kcal
Tłuszcz
25.6 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
59.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
螺旋果蔬造型器 基础入门2
15 Przepisów
Chiny
Chiny