芦笋、西兰花和蘑菇烩饭

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 甜椒 任何颜色,切1X2厘米片
    150 - 180 克
  • 橄榄油
    20 克
  • 绿芦笋 切2-3厘米段
    100 克
    100 克 四季豆,冷冻
  • 西兰花, 切小朵
    150 克
  • 蘑菇 一切四
    100 克
  • 罐装番茄碎
    100 克
  • 红椒粉 (opcjonalnie)
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 400 克
  • 短粳米
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 611.1 mg
Białko 10.4 g
Kalorie 1486.2 kJ / 356 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 11.6 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 71.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie