跷脚牛肉

跷脚牛肉

5.0 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
6 人份

Składniki

牛骨高汤
  • 牛骨 切10厘米左右大块(见要诀)
    800 克
  • 八角
    2 个
  • 香叶
    2 片
  • 切片
    20 克
  • 料酒
    20 克
  • 1400 克
牛肉汤
  • 牛里脊 切薄片
    250 克
  • 100 克
  • 生抽
    5 克
  • 淀粉
    10 克
  • 毛肚 冲洗干净,切块
    150 克
  • 料酒
    10 克
  • 卷心菜 切块
    250 克
  • 5 克
  • 芹菜 切段
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 571.4 mg
Białko 21.1 g
Kalorie 553.8 kJ / 132.5 kcal
Tłuszcz 2.5 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...