Urządzenia i Akcesoria
清蒸生蚝
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
蒜头3 - 4 瓣
-
油20 克
-
生抽40 克
-
醋15 克
-
新鲜小米椒 切碎1 根
-
葱 切末2 根
-
水 蒸煮用500 克
-
生蚝,新鲜的 每个约180克左右,外壳清洗干净6 - 8 只
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
908.2 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
434.7 kJ /
104 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
快手海鲜料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny