清蒸生蚝

清蒸生蚝

4.3 8 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 人份

Składniki

  • 蒜头
    3 - 4 瓣
  • 20 克
  • 生抽
    40 克
  • 15 克
  • 新鲜小米椒 切碎
    1 根
  • 切末
    2 根
  • 蒸煮用
    500 克
  • 生蚝,新鲜的 每个约180克左右,外壳清洗干净
    6 - 8 只

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 908.2 mg
Białko 6.2 g
Kalorie 434.7 kJ / 104 kcal
Tłuszcz 7.4 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...