肥牛金针菇

肥牛金针菇

3.2 31 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份

Składniki

  • 蒜头
    3 瓣
  • 辣豆瓣酱 如:郫县豆瓣酱
    1 汤匙
  • 5 克
  • 金针菇 剪去根部,洗净
    300 克
  • 200 克
  • 肥牛片 用开水氽烫至变色
    250 克
  • 料酒
    1 茶匙
  • 切细末
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 21 g
Kalorie 979 kJ / 234 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 3.2 g
Węglowodany 80 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...