Urządzenia i Akcesoria
肥牛金针菇
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份
Składniki
-
蒜头3 瓣
-
辣豆瓣酱 如:郫县豆瓣酱1 汤匙
-
油5 克
-
金针菇 剪去根部,洗净300 克
-
水200 克
-
肥牛片 用开水氽烫至变色250 克
-
料酒1 茶匙
-
葱 切细末5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
21 g
Kalorie
979 kJ /
234 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
80 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny