Urządzenia i Akcesoria
黑蒜芦笋牛肉粒
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份
Składniki
-
牛里脊 或牛小排,切约3×3厘米小块200 克
-
现磨黑胡椒粉 (约¼茶匙)1 克
-
蚝油10 克
-
生抽 (约½茶匙)3 克
-
老抽 (约¼茶匙)1 克
-
油15 克
-
洋葱 切小丁60 克
-
黑蒜 约6-8颗50 克
-
芦笋 切5厘米段60 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
383.2 mg
Białko
26.2 g
Kalorie
1087 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
炫黑食尚
20 Przepisów
Chiny
Chiny