黑蒜芦笋牛肉粒

黑蒜芦笋牛肉粒

3.7 7 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 人份

Składniki

  • 牛里脊 或牛小排,切约3×3厘米小块
    200 克
  • 现磨黑胡椒粉 (约¼茶匙)
    1 克
  • 蚝油
    10 克
  • 生抽 (约½茶匙)
    3 克
  • 老抽 (约¼茶匙)
    1 克
  • 15 克
  • 洋葱 切小丁
    60 克
  • 黑蒜 约6-8颗
    50 克
  • 芦笋 切5厘米段
    60 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 383.2 mg
Białko 26.2 g
Kalorie 1087 kJ / 260 kcal
Tłuszcz 10.2 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 16.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...