Urządzenia i Akcesoria
油面筋塞肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
猪肉肉糜250 克
-
盐1 小撮
-
料酒15 克
-
生抽25 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
葱 切葱花1 支
-
油面筋10 颗
-
水500 克
-
老抽15 克
-
白砂糖10 克
-
蚝油10 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
577.8 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
882.9 kJ /
211 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
自制
48 Przepisów
Chiny
Chiny