油面筋塞肉

5.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 猪肉肉糜
    250 克
  • 1 小撮
  • 料酒
    15 克
  • 生抽
    25 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 切葱花
    1 支
  • 油面筋
    10 颗
  • 500 克
  • 老抽
    15 克
  • 白砂糖
    10 克
  • 蚝油
    10 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 577.8 mg
Białko 12.9 g
Kalorie 882.9 kJ / 211 kcal
Tłuszcz 14.6 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 5.2 g
Węglowodany 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...