Urządzenia i Akcesoria
照烧鸡块
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
3 人份
Składniki
-
鸡腿肉 去骨,切成5厘米的块600 克
-
日式酱油 淡口的3 汤匙
-
日本清酒3 汤匙
-
味醂3 汤匙
-
老抽3 茶匙
-
糖3 茶匙
-
蒜头 切末3 瓣
-
姜 切末3 片
-
油3 汤匙
-
白芝麻 适量,装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
33.9 g
Kalorie
2295.7 kJ /
548.7 kcal
Tłuszcz
36.1 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
21.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
和风料理
15 Przepisów
Chiny
Chiny