Urządzenia i Akcesoria
Coroncine di pan brioches alla crema gianduia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 porzioni
Składniki
-
500 g di farina tipo 00 + q.b.
-
3 g di lievito di birra disidratato7 g di lievito di birra fresco
-
80 g di burro a pezzi
-
1 uovo
-
5 g di sale
-
250 g di acqua
-
300 g di crema gianduia
-
1 tuorlo d'uovo
-
20 g di latte
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 porzioni
Sód
4255 mg
Białko
204.2 g
Kalorie
34417.2 kJ /
8225.9 kcal
Tłuszcz
411.7 g
Błonnik
101.7 g
Tłuszcz nasycony
200.1 g
Węglowodany
970.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menù: Involtini di pollo, contorno di carote e patate
1 godz.
Nodini al limone e semi di papavero
4 godz.
Occhi del diavolo
40 min
Focaccia millebolle
28 godz.
Treccine allo yogurt
6 godz. 30 min
Palline cocco e lampone
3 godz.
Panini ranocchio
3 godz. 30 min
Paninetti soffici allo yogurt
1 godz. 50 min
Halloween cupcake
1 godz. 30 min
Focaccia primaverile
2 godz.
Ghirlanda di Natale
4 godz.
Panini morbidi dolci
1 godz. 30 min